Οπτικών ινών το φως

Starry ceiling kit application Starry ceiling kit Fiber Optic Star Ceiling

Οπτική ίνα ανώτατο όριο Starry χρησιμοποιεί οπτικές ίνες (POF) για μίμηση νυχτερινό ουρανό. Τέλος με κάποιες εκπομπής κομμάτια τέλος ινών από κοινού να αντιγράψετε το αστέρι λάμπει έντονα. Μπορείτε να κάνετε σας χώρο, το θέατρο στο σπίτι, κάτω από ένα περιβάλλον μπάνιο έναστρο. SAP, σάλτσα, εστιατόριο είναι επίσης καλή επιλογή για την οροφή έναστρου εγκατάσταση οπτικών ινών.

Για την οπτική ίνα DIY ανώτατο όριο έναστρη νύχτα, μπορείτε να πάτε για τη σελίδα Starry με νέο ανώτατο όριο κιτ προϊόντων PDF Download ανώτατο όριο Starry για την εγκατάσταση.

Οπτικών Ινών προσφέρει δυνατότητα φωτισμού για έναν τεράστιο αριθμό ευφάνταστα σχέδια. Μπορείτε να φέρετε το φως και το χρώμα στον τόπο όπου τα παραδοσιακά ηλεκτρικό φως είναι πρακτικό να χρησιμοποιήσει ή σε υγρές περιοχές, όπου ζητήματα ασφάλειας θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ένα σημαντικό εμπόδιο για τα συμβατικά φώτα. Χαιρετίζουμε όλα τα είδη του φωτός ή φαντασία διακόσμηση και εμείς θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για να κάνουν τη φαντασία σας τρώει μοκρασία.

Related Items

Starry ceiling kit application Starry ceiling kit End Emitting Optical fiber

Leave a message:

Online service

tyler@bclight.com